Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΣ Σερρών : ΄΄η θέση μας είναι ξεκάθαρη πλέον...άρση αναστολής και επανέναρξη των αγώνων'' !

 Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΣ Σερρών η οποία μέσα απο την ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει πλέον ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις , η θέση της είναι ξεκάθαρη και απαιτεί άρση της αναστολής και επανέναρξη των αγώνων...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών :

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει πως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του «Μητρώου», ξεκάθαρη θέση της είναι η άρση της αναστολής και η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ΑΜΕΣΑ. 

Έπειτα από την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα επιτρέπει και στα σωματεία εκείνα που ακόμα δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, εφόσον έχουν καταθέσει ολοκληρωμένη αίτηση και κατέχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, να κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να αδειοδοτούνται για τη διεξαγωγή αγώνων από τις Περιφέρειες, δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω αναμονής.

To πρόβλημα της κρατικής παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου υφίσταται και αναμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη για αυτό, όπως και αυτό της δαιδαλώδης διαδικασίας εγγραφής για τα σωματεία που γίνεται τεράστια προσπάθεια να λυθεί μέσω της συνδρομής της Ε.Π.Σ.Σ, ωστόσο ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε.
Αυτήν ακριβώς τη θέση και την ανάγκη επιστροφής των ομάδων στο γήπεδο επικοινώνησε και στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ.Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.
Να σημειωθεί πως σχεδόν το σύνολο των σωματείων της δυνάμεως μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τηρεί τις προϋποθέσεις προκειμένει να αγωνιστεί, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Ένωσης. Χιλιάδες ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών της Ε.Π.Σ.Σερρών, αλλά και σε όλη την Ελλάδα θέλουν να παίξουν, τα σωματεία θέλουν να παίξουν και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Α' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ! (Σαββάτο 9/12 , 15:00)

  Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται   σήμερα  Σάββατο 9/12  , στις 15:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο''...