ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Champions League : ανοίγει η 2η αγωνιστική....με τα φώτα στην επιστροφή του Λεβαντόφσκι στο Μόναχο!

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανοίγει αυλαία απόψε, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. 

Στις 19:45 η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Τότεναμ, ενώ την ίδια ώρα η Βικτόρια Πλζεν την Ίντερ. 

Από τα παιχνίδια που ξεκινούν στις 22:00 ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αλλά και της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ.

Στον τρίτο όμιλο, η Μπάγερν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα του Ρόμπρτ Λεβαντόφσκι, με τον ίδιο να επιστρέφει στο γήπεδο που έζησε τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, έτοιμος να… σκοράρει.

Η Λίβερπουλ θέλει να αφήσει πίσω την εφιαλτική ήττα από τη Νάπολι με 4-1 και να βρει τον καλό της εαυτό. Χωρίς τον Ρόμπερτσον, ο οποίος τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και θα μείνει εκτός μέχρι και την διακοπή των εθνικών ομάδων, αλλά με τον Καρβάλιο, οι “κόκκινο” θα επιδιώξουν την πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, υποδέχεται την Ατλέτικο η οποία “ξύπνησε” στις καθυστερήσεις του πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην Πόρτο, πήρε το τρίποντο και ταξιδεύει στη Γερμανία για το 2/2. Οι “γηπεδούχοι” από την άλλη φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Κλαμπ Μπριτζ και θέλουν να σώσουν την… παρτίδα, χωρίς τη βοήθεια του βασικού αμυντικού μέσου Παλάσιος που είναι τραυματίας.

Μαρσέιγ και Άιντραχτ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Μασσαλία, προερχόμενες και οι δύο από ήττα για την πρώτη αγωνιστική. Οι Γάλλοι γνώρισαν την ήττα από την Τότεναμ παρόλο που μπορούσαν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Γερμανοί από την άλλοι, ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό κόντρα στη Σπόρτινγκ και τρέχουν… για το τρίποντο.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός τη Βικτόρια Πλζεν με το μυαλό μόνο στη νίκη. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Μπάγερν, ενώ γενικότερα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της και εντός των συνόρων. Θα στερηθεί για ακόμη έναν αγώνα τις υπηρεσίες του φορ Λουκάκου, ο οποίος θα παραμείνει εκτός.

H Σπόρτινγκ με… φόρα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχεται την Τότεναμ, η οποία ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ταξιδεύει στην Πορτογαλία με στόχο το 2/2.

Tέλος η Πόρτο, αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριτζ θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις καθυστερήσεις. Οι “φιλοξενούμενοι” όμως, επιδιώκουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και το ταξίδι τους στις… νίκες.

Aναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης :

1ος όμιλος

22:00 Λίβερπουλ - Άγιαξ 
22:00 Ρέϊντζερς - Νάπολι





2ος όμιλος 

22:00 Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρ. 
22:00 Πόρτο - Μπρίζ 



3ος όμιλος 

19:45 Βικτόρια Πλζεν - Ιντερ 
22:00 Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 



4ος όμιλος 

19:45 Σπόρτινγκ -Τότεναμ 
22:00 Μαρσέιγ - Αιντραχτ 



EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

  Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των ...