Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Κ.Α.Ο.Δ. – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 65-47: Νίκη για τον Κ.Α.Ο.Δ. στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας !

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Κ.Α.Ο.Δ. στα φιλικά προετοιμασίας με την ομάδα του Νίκου Γρηγοριάδη να δείχνει καλά στοιχεία και να παίζει καλό μπάσκετ για την εποχή, κερδίζοντας την Αγία Βαρβάρα Καβάλας με σκορ 65-47.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήρε γρήγορα διαφορά με τους Γρούδο Δούκα, Φώτη Στυλίδη να είναι σε καλή μέρα.

Οι ''πράσινοι'' ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού με το  41-17 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι της Αγίας Βαρβάρας παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά (46-31 το τρίτο δεκάλεπτο) .

Στην 4η και τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ  και πέτυχαν αρκετά σουτ τριών πόντων για το τελικό 65-47.


Κ.Α.Ο.Δ.(ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ) :
ΔOMZAPIΔHΣ, MAPKOΠOYΛOΣ , ΣITAPIΔHΣ, ΣTYΛIΔHΣ , ΓAITANIΔHΣ ΓPOYΔOΣ ΔOYKAΣ, MΠEΣΣAΣ, KOYMΛEΛHΣ, ΠAΠAΠAΣXAΛHΣ, KABAPΓYPHΣ ΦΩTHΣ, ΣABBOΓΛOY OPΦANIΔHΣ KΩΣTAΣ, ΓPHΓOPIOY NIKOΛAΣ, ΣTEΦAN, ΣTEΦANIΔHΣ.


Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος):
Μπαλαμπουγιούκης Δημ. , Χατζηαβραμιδης, Χρονόπουλος, Μητρούλης, Ζωτίδης, Μπαλαμπουγιούκης Πελ., Σουλιδης, Βασιλόπουλος, Πεπα, Θανάση, Λαζαρίδης, Πρασίνης, Σπυρίδης, Παπαδόπουλος.

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής !

  Με την 20η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια π...