Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου :....''πολύ σκληρός για να πεθάνει'' ! Την τελευταία στιγμή συγκεντρώθηκε και κατεβαίνει κανονικά!

 Εκεί που όλα τα προγνωστικά έδειχναν ότι ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου δεν θα προλάβαινε την ημερομηνία δηλώσεως συμμετοχής (η ''διορία'' των ομάδων λήγει το μεσημέρι της Παρασκεύης 26/8 στις 14:00) και δεν θα ''κατέβαινε'' στο προσεχές πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...τελικά την ύστατη στιγμή οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδος (με την Θεοπούλα Μπεναβίδου να συνεχίζει)  μπόρεσαν και συγκεντρώθηκαν και έτσι οι ''κυανόλευκοι'' θα δηλώσουν συμμετοχή - σύμφωνα με πληροφορίες της ''Ο'' - στις τοπικές διοργανώσεις της δραμινής λίγκας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!!!!

Ένα χαρμόσυνο γεγονός ....πόσο μάλλον για μια ιστορική ομάδα αλλά και για το Λεκανοπέδιο

....και πλέον αν κάποια ομάδα απο αυτές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής απο την Β΄Κατηγορία (Μικροχώρι , Αδριανή και Γραμμένη) δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α΄Κατηγορία , θα πάμε σε μοντέλο διεξαγωγής 15 ομάδων με επτά αναμετρήσεις και ένα ρεπό ενώ οι ομάδες που θα υποβιβάζονται στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι τρεις και σε περίπτωση ανόδου του πρωταθλητή τέσσερις !

A' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής! (Σάββατο 24/2 , 15:30)

  Με την 20η συνεχίζεται σήμερα  Σάββατο 24/2 , στις 15:30 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) σ...