Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Πανδραμαϊκός : ''κάτοικος Δράμας'' ο Αλέξης Μεντής!

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για τον Πανδραμαϊκό στην προσπάθεια που κάνει ώστε να εμφανιστεί έτοιμος στην κατηγορία που θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ....όταν και αποσαφηνιστεί αυτή!

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο 28χρονος αμυντικός Αλέξης Μεντής ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Α.Ο. Πυλίου της Κω!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος : 

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό Αλέξη Μεντή.Ο Αλέξης (γεν. 27/03/1994) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Γαζώρου και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Σιδηροκάστρου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλωνα Παραλιμνίου και Αλμωπό Αριδαίας, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Α.Ο. Πυλίου.
Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με συνεχόμενες συμμετοχές σε Football League και Γ' Εθνική ο οποίος ανεβάζει αισθητά την ποιότητα της ομάδας μας.
Αλέξη καλώς ήρθες στον Πανδραμαϊκό!
Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Μακεδονικός Αλιστράτης - Μέγ.Αλεξ. Γραμμένης 3-0 : τέταρτη σερί νίκη...και πλησίασε την κορυφή!

  Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Μακεδονικό Αλιστράτης που ξεπέρασε το εμπόδιο του Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 9ης αγων...