ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Δράμα'86 : ''φινάλε'' με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Εφήβων...Χριστόδουλο Βασιλείου!

 Με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα της Εθνικής Εφήβων Χριστόδουλο Βασιλείου ολοκληρώθηκε το ρόστερ της Δράμας'86 εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Χάντμπολ!



Έτσι πλέον η δραμινή ομάδα έχει την δυνατότητα να έχει στις τάξεις της ...τόσο τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ανδρών (Λευτέρη Παπάζογλου) όσο και της Εφήβων (με την απόκτηση του Χριστόδουλου Βασιλείου) !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Ο διεθνής τερματοφυλακας Χριστόδουλος Βασιλείου

η τελευταία μεταγραφή των Δραμινών.

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ.

Με την μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα με τα χρώματα της Εθνικής Εφήβων Χριστόδουλου Βασιλείου ολοκληρώθηκε το ρόστερ των Δραμινών το οποίο απαρτίζεται από 23 παίκτες.

Ο Προσοτσανιώτης Βασιλείου θα ανήκει στους Δραμινούς τα επόμενα δύο χρόνια και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο στην θέση του.

Ευχαριστούμε τον ΑΟ Προσοτσάνης για την συνέχιση της συνεργασίας η οποία είναι διαχρονική.

Ο Διεθνής τερματοφυλακας δήλωσε για την μεταγραφή του : Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ και έζησα πολύ όμορφες στιγμές τον Α.Ο Προσοτσάνης.

Ηταν ένα πραγματικό σχολείο για μένα και ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου Πέτρο Δρανόβαλη και Ηλία Καλαϊτζίδη και τους συμπαίχτες μου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές.

Ειμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στην ομάδα της Δράμας μιας πολύ μεγάλης ομάδας με μεγάλο όραμα,βλέψεις και πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Απο την πλευρά μου θέλω να μπορέσω να ενσωματωθω γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Καλώς όρισες Χριστόδουλε, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τα όνειρά σου.

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...