ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Δόξα 2016 : στο τιμόνι των ακαδημιών...μια γυναίκα - θρύλος.....Έφη Μιχαηλίδου!

 Όταν αναφερόμαστε στην αρχηγό της ελληνικής εθνικής ομάδας γυναικών ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004...απλά το κάνουμε με σεβασμό , σε μια γυναίκα με ξεχωριστή διαδρομή στο γυναικείο ποδόσφαιρο!Μια τέτοια λοιπόν γυναίκα....την Εφη Μιχαηλίδου , ανακοίνωσε η Δόξα 2016 για το ''τιμόνι'' των ακαδημιών της δραμινής ομάδος ...και εμείς είμαστε σίγουροι για την εξέλιξη των μικρών κοριτσιών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η ΔΟΞΑ 2016 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Έφη Μιχαηλίδου στη θέση της προπονήτριας των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.


Η Έφη αποτελεί την σημαντικότερη εκπρόσωπο του γυναικείου ποδοσφαίρου στο νομό μας και όχι μόνο, έχοντας γράψει με την παρουσία της σημαντικές στιγμές στην πολύχρονη καριέρα της, τόσο ως αθλήτρια όσο και σαν προπονήτρια.


Από το 1991 έως το 2008 υπήρξε παίκτρια της Καβάλας, της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης και των Αμαζόνων Δράμας κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα κύπελλο.

 

Ταυτόχρονα κατέγραψε 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα με σημαντικότερη στιγμή την συμμετοχή της ως αρχηγός της Ελληνικής ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα.


Ως προπονήτρια έχει εργαστεί ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου Δράμας, ως βοηθός προπονητή στο Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου Δράμας από το 2010 έως το 2013 και βοηθός προπονητή και υπεύθυνη των τμημάτων υποδομής των Αμαζόνων Δράμας από το 2013 έως το 2016.

 


Στην προπονητική της καριέρας έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας με τις Αμαζόνες Δράμας το 2014 ενώ υπό την καθοδήγησή της περισσότερα από εκατό κορίτσια γνώρισαν και αγάπησαν το ποδόσφαιρο.

 


Ήρθε πλέον η στιγμή να προσφέρει ξανά τις γνώσεις και την θετική της αύρα στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια νέα εποχή με ακόμη περισσότερα μικρά κορίτσια στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Έφη καλώς ήρθες στην ομάδα μας.

Mακεδονικός Αλιστράτης : μισή ''ντουζίνα'' ανανεώσεις!

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Μακεδονικό Αλιστράτης και το πρωϊ της Τρίτης οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν έξι αναν...