ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

....και εγένετο Πήγασος Δράμας ! Νεοσύστατο σωματείο στην ΕΠΣ Δράμας!

 Μέχρι σήμερα, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δράμας, ακούγαμε για παύση λειτουργίας ή για επιστροφή στην ενεργό δράση σωματείων.Κάποιοι δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τη λειτουργία των ομάδων τους, κάποιοι άλλοι τα ξεπερνούσαν ή βρίσκονταν κάποιοι ορεξάτοι που ξεκινούσαν και πάλι την προσπάθεια.


Για σύσταση όμως σωματείου, το οποίο προτίθεται να αγωνισθεί για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ, είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε.
Τα ευχάριστα νέα λοιπόν έρχονται από μια ομάδα φίλων οι οποίοι προχώρησαν στην ίδρυση του ΠΗΓΑΣΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.

Η πλήρης επωνυμία του συλλόγου είναι Α.Σ. Πήγασος Δράμας, του οποίου το καταστατικό εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Δράμας και, σύμφωνα με πληροφορίες , το Διοικητικό Συμβούλιο που συστάθηκε προχώρησε ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο να πάρει έγκριση από την Πολιτεία και να εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έδρα του «Πήγασου» θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γήπεδο του Κ. Αγρού.

 

Επιμέλεια :  Χρονικά της Δράμας

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 32ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με την Βέροια να επικρατεί το απόγευμα τη...