Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ορφέας Χωριστής : επιστρέφει ....σπίτι ο Μιχάλης Δούμπλατζης !

 Επιστροφή...στο σπίτι (όπως καταμαρτυρά και ο κεντρικός τίτλος) για τον Μιχάλη Δούμπλατζη ο οποίος μετά απο σημαντική διαδρομή σε εθνικές κατηγορίες αλλά και σε τοπικό επίπεδο επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα απο την οποία ξεπήδησε να επιστρέψει στις επιτυχίες !Ο 30χρονος δεινός σκόρερ αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Δόξα Δράμας , Νίκη Βόλου , Προσοτσάνη , Αιολικό , Άρη Ακροποτάμου , Ηρακλή Καβάλας , Αετό Οφρυνίου , Αναγ.Λιμεναρίων και πλέον επιστρέφει ξανά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κυανόλευκων'' :

Με τον πολύπειρο στράικερ Μιχάλη Δουμπλατζη λύνονται τα χέρια του Ηλία Παντζαριδη σε μια θέση που είναι κομβική για κάθε ομάδα.

Ο Μιχάλης βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας μας με μεγάλη διαδρομή σε μεγαλύτερες κατηγορίες, σε ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, η Νίκη Βόλου και Αιολικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην γειτονική Καβάλα με μεγάλη επιτυχία επιστρέφει στην ομάδα μας.

Μιχάλη σου ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες με την ομάδα της καρδιάς σου.

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς (μετά την 11η αγωνιστική) !

 Είκοσι πέντε (25) γκολ σημειώθηκαν στους σαββατιάτικους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας και έτσι πλέον φθάσαμε στα 260 τέρματα...