Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Α.Ε. Καλής Βρύσης : ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός ...με μια ενδεκάδα ανανεώσεις , τρεις επιστροφές και μια προσθήκη!

 Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην Α.Ε. Καλής Βρύσης και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Κώστα Παχατουρίδη , σειρά πήραν οι ανανεώσεις του έμψυχου υλικού καθώς και οι μεταγραφικές προσθήκες!Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδος του Μενοικίου :

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕ Καλής Βρύσης,το ΔΣ της ομάδος μας σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ.Παχατουρίδη Κώστα προχωρήσαμε στις πρώτες κινήσεις για την νέα σεζόν.


Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όλος ο βασικός κορμός, οι ψυχάρες της ομάδος μας συνεχίζουν και την νέα χρονιά:
Αβράμης Βασίλης
Μπαλτζιδης Μάκης
Τσακίρης Μαρίνος
Αφοί Δάφτσιου Χρήστος,Θανάσης,Νίκος
Λάμπρου Δημήτρη
Βογόγιας Βασίλης
Κοττας Γεώργιος του Μιχαήλ
Μπούτιος Μάρκος
Γούργουλης Κωνσταντίνος

 


Επίσης επιστρέφουν στα παλιά λημέρια τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα μας με την εμπειρία και το ταλέντο που διαθέτουν:
Αβραμης Πέτρος του Νικολάου
Γραμμάτης Κωνσταντίνος
Βέργας Γεώργιος

 


Ανακοινώνουμε επίσης την μεταγραφή του Βόλακλη Νικολαου ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Γραμμένης και τον καλωσοριζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης.

 


Ευχόμαστε σε όλους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές μας ΥΓΕΙΑ,και πολλές επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις και μεταγραφές.Ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση
Το ΔΣ
ΑΕ Καλής Βρύσης
Η ''Ο'' εύχεται αγαστή συνεργασία σε όλες τις πλευρές!

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Mε την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και...