Ανακοινώθηκαν απο την ΕΠΣ Δράμας , οι ημερομηνίες των τελευταίων αγωνιστικών του Α΄γύρου σε Α΄και Β΄κατηγορία καθώς και των ημιτελικών του κυπέλλου ερασσιτεχνών αλλά και του αναβληθέντα αγώνα Αλιστράτης-Ξηροποτάμου .... Αναλυτικά :
Oλοκληρώθηκε την Δευτέρα 21/10 στην Δράμα , η 1η φάση της   Σχολής Προπονητών UEFA A' και επανεξέτασης UEFA Α' - B' και C' σε θέματα πρακτικής( σε διάφορα γήπεδα της ΕΠΣ Δράμας )  και θεωρίας (στο ξενοδοχείο ΕΠΑΥΛΙΣ)  .... Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτοστιγμές απο το γήπεδο της Νέας Αμισού όπου βρέθηκε η ''Ο'' καθώς και τις δηλώσεις του Εξεταστή Προπονητών UEFA και ΕΠΟ κ. Κυρανούδη Άγγελου..... Αναλυτικά :            
 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13/10 η Σχολή Προπονητών UEFA D που διοργάνωσε η ΕΠΣ Δράμας με την συμμετοχή προπονητών , ποδοσφαιριστών αλλά και εκπροσώπων απο το σύνολο των ομάδων του δραμινού ποδοσφαίρου.... Στο σεμινάριο εισηγητές ήταν οι κ.κ. Γαργαλιανός , Κυρανούδης και Υφαντίδης οι οποίοι δίδαξαν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στους παρεβρισκόμενους..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτοστιγμές μέσα απο τον φωτογραφικό φακό της ''Ο'' που βρέθηκε στο σεμινάριο.....                                                  
 Η Δράμα για μια εβδομάδα θα γίνει το επίκεντρο όσον αφορά την προπονητική ποδοσφαίρου με αφορμή την πραγματοποίηση των Σχολών UEFA A-B-C και D ......και η ΕΠΣ Δράμας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Σχολών Προπονητών UEFA Α - UEFA B - UEFA C  που θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 14 εως 21 Οκτωβρίου ! Αναλυτικά :
Η Δράμα για μια εβδομάδα θα γίνει το επίκεντρο όσον αφορά την προπονητική ποδοσφαίρου με αφορμή την πραγματοποίηση των Σχολών UEFA A-B-C και D ......και η ΕΠΣ Δράμας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών UEFA D που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου ....   Έχουμε πει πολλάκις ότι θα ''καυτηριάζουμε'' οτιδήποτε αρνητικό.... και θα επαινούμε οτιδήποτε θετικό... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στην ΕΠΣ Δράμας για την πραγματοποίηση αυτών των σχολών!         Το πρόγραμμα της Σχολής UEFA D :   
Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους την πραγματοποίηση Σχολών UEFA A' - B'- C' και D..... Αναλυτικά :
Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τα αθλητικά σωματεία που θα συμμετάσχουν στα παιδικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου να βρίσκονται στην αίθουσα ''Γ.Μπακαλόπουλος'' για να γίνει μια πρώτη συζήτηση ως προς τον τρόπο διαξαγωγής των αγώνων.... Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής λίγκας :
Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε αποφάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20 για την ενημέρωση των ομάδων και την καλύτερη προετοιμασία των υποχρεώσεων τους.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας ο Απολογισμός , ο Διοικητικός Απολογισμός και ο Προυπολογισμός της δραμινής λίγκας για την περίοδο 2018-19 . Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα πεπραγμένα της ΕΠΣ Δράμας :
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 18 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δράμας η 6η Αθλητιατρική ημερίδα της ΕΠΣ Δράμας με θέμα ''ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ'' & ''ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ '' παρουσία  των διακεκριμένων επιστημόνων κ. κ. Μπουρμπούλια Νικόλαου(Διπλ.ΦυσικόςΑΠΘ)  και Εμμανουήλ Σπανουδάκη (Αιματολόγος-Επ.Καθ. Δ.Π.Θ)  Σίγουρα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα συμπεράσματα απο τους ομιλητές σε μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός....ωστόσο η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη όπως μπορείτε να δείτε και απο την φωτογραφία....! Στο παρακάτω video και στην κάμερα της ORAGIASPOR-DRAMAS.GR  μίλησαν οι κ.κ. Σπανουδάκης Εμμανουήλ  (Αιματολόγος-Επικ.Καθ. ΔΠΘ) και Καστίδης Βασίλειος (Αναπλ.Γραμματέας ΕΠΣΔ).....
Σελίδα 1 από 14

Ράδιο

Νέα Βίντεο

  

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.