Συνεχίζεται στο Καρπενήσι το Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας όπου συμμετέχουν οι Δραμινοί διαιτητές Κώστας Κοτσάνης και Γιώργος Χατζηνάκος μεταξύ 70 περίπου διαιτητών και βοηθών. Μάλιστα αμφότεροι ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την γραπτή εξέταση του κανονισμού διαιτησίας σε ελληνικά και αγγλικά . Στο πρακτικό μέρος τώρα ο Γιώργος Χατζηνάκος πέρασε με επιτυχία τα αγωνιστικά tests  ενώ ο Κώστας Κοτσάνης θα τρέξει την ίδια διαδικασία σε ενάμιση μήνα αφού είναι τραυματίας.   Η ''Ο'' εύχεται στους κ.κ. Κοτσάνη και Χατζηνάκο καλή αγωνιστική χρονιά !
Η Ε.Δ./ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους νέους πίνακες εθνικών κατηγοριών της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20 και η οποία περιέχει 20 Δραμινούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας !!!! Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Κ.Ε.Δ. οι νέοι πίνακες διαιτητών , βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20! Η δραμινή διαιτησία έχει και φέτος ισχυρή παρουσία με την συμμετοχή 20 διαιτητών και παρατηρητών (απο τις μεγαλύτερες σε αριθμό) και σίγουρα αποτελεί ένα επιστέγασμα για τους κόπους και την αγωνιστική παρουσία όλων και η φετινή τους παρουσία στους πίνακες !!!! Αναλυτικά :   Διαιτητές 1ης Κατηγορίας  Κοτσάνης Κωσταντίνος      Βοηθοί Διαιτητές 1ης κατηγορίας  Χατζηνάκος Γεώργιος      Διαιτητές 2ης κατηγορίας  Παρχαρίδης Περικλής  Πουλικίδης Κωσταντίνος      Βοηθοί Διαιτητές 2ης κατηγορίας  Κουβαλάκης Παναγιώτης  Τσακίρης Κωσταντίνος      Διαιτητές 3ης…
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας καθώς και των αγώνων μπαράζ στην Β΄κατηγορία ....που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το τριήμερο Παρασκευή 17 εώς Κυριακή 19 Μαϊου .... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας καθώς και για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Β΄Κατηγορία οι οποίοι θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαϊου !!!! Αναλυτικά :
Τελευταία στροφή για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE την Κυριακή 5/5 και η  ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 30ής αγωνιστικής της Football League. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Εργοτέλη ορίστηκε ο Κιλκισιώτης κ. Δραγούσης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στο ντέρμπι της ημέρας Απόλλων Πόντου-Κισσαμικού όπου ο Δραμινός Κώστας Πουλικίδης ορίστηκε ως 4ος διαιτητής ...... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαϊου....με την Α΄ΕΠΣ Δράμας να βρίσκεται στην 28η αγωνιστική ενώ για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας θα έχουμε την τελευταία αγωνιστική ...... Αναλυτικά :
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί  των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου ..... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE και ο Δραμινός διαιτητής Κώστας Κοτσάνης θα δώσει για μια ακόμη φορά το παρών στα μεγάλα σαλόνια....απολαμβάνοντας της εκτίμησης της ΚΕΔ .....και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο ματς αυτήν την φορά αφού ορίστηκε ως 4ος διαιτητής στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός όπου σε πιθανή επιτυχία των γηπεδούχων θα στηθεί φιέστα τίτλου απο τους Θεσσαλονικείς μπροστά σε περίπου 30000 θεατές....!!!! Δείτε τους διαιτητές της 29ης αγωνιστικής:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας , που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Τετάρτη 17 Απριλίου με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 μ.μ. Αναλυτικά :
Σελίδα 1 από 32

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.