Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 18:10

Ηρόδοτος - Δόξα Δράμας 0-0....η συνέντευξη τύπου ! (video)

Γράφτηκε από τον

Δείτε στο video που ακολουθεί την συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης Ηρόδοτος - Δόξα Δράμας (0-0) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE .....

Aναλυτικά :

 

Δημήτρης Σπανός (προπονητής Δόξας) 

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογική μας θέση, όντας καλύτεροι και να σκαρφαλώσουμε πιο ψηλά. Στην εικόνα μας ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε, χάσαμε πάνω από πέντε – έξι ευκαιρίες, νομίζω οι τρεις –τέσσερεις ήταν εξαιρετικά καλές και κινδυνέψαμε στο 2' και στο 92' από δύο σουτ που έκανε ο Ηρόδοτος.
Όμως όταν παίζεις καλά και λέγεσαι Δόξα δεν είσαι ευχαριστημένος. Όταν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις και όταν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις.
Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, από την προσπάθεια τους. Είμαι εδώ μόλις μια εβδομάδα. Τα παιδιά βγάλανε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ήταν πολύ πιστοί στο πλάνο που είχαμε. Το εφάρμοσαν εξαιρετικά, μας έλειψε το γκολ.
Δεν νομίζω ότι είναι ανικανότητα, είναι αδυναμία συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, κάτι που θεωρώ ότι δεν το έχουμε.
Άρα λοιπόν, βάζω δύο στόχους πολύ βασικούς, σαν προπονητής νέος, που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Πρώτος στόχος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, με καλό ποδόσφαιρο, με δύναμη, με πάθος, με τσαμπουκά, με αποφασιστικότητα. Δεύτερος στόχος είναι ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε ομάδες και είναι κύριοι, τίμιοι, σοβαροί, απέναντι στην ομάδα τους, στους ποδοσφαιριστές, στον κόσμο, στο γήπεδο, στην καθημερινότητα, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πρέπει να τους κρατάει κοντά του.
Άρα οι δύο μας στόχοι είναι να κρατήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι δίπλα μας και έχει οράματα για την ομάδα και ο δεύτερος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θα μπορούσα να πω ότι θα ήμουν πιο ευχαριστημένος αν κερδίζαμε. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο η νίκη κρίνει τα πάντα.
Νομίζω ότι στη μια εβδομάδα που είμαι στην ομάδα δημιουργήσαμε μια κατάσταση η οποία φάνηκε στο γήπεδο, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με μένα. Έχει να κάνει και με τα παιδιά τα οποία ήταν πολύ συγκεντρωμένα όλη την εβδομάδα.
Λεγόμαστε Δόξα, είμαστε μεγάλο όνομα και δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη. Εδώ όμως υπάρχει ένα «αλλά».
Από εδώ και πέρα για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, είναι ένας τελικός που θα πρέπει με το 100% των δυνάμεων μας να προσπαθούμε, ώστε ότι ευκαιρία, ότι ποσοστό επιτυχίας έχουμε να κερδίσουμε, να το κερδίζουμε. Άρα λοιπόν στόχος είναι πάντα οι νίκες».

 

 

 

 

Στέργιος Καψάλης (ποδοσφαιριστής Δόξας)

«Ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ηροδότου με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, καθώς όπως και εσείς βλέπετε η βαθμολογική μας θέση δεν αρμόζει στην ομάδα και αδικούμαστε.
Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε στο περισσότερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να το πάρουμε, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε.
Πιστεύω ότι δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, πέρα από κανά δύο φάσεις του αντιπάλου. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι γιατί έρχονται στη συνέχεια, πολύ κοντά, άλλα παιχνίδια, Τετάρτη και Κυριακή, συνεχόμενα και δύσκολα. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηροδότου».

 

 

 

 

Γιώργος Λυρώνης(προπονητής Ηροδότου)

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Δόξα Δράμας, που κατά τη γνώμη μου την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Ένα παραπάνω σήμερα που είχε έναν καινούργιο προπονητή που ξέρει την κατηγορία, είναι έμπειρος και νομίζω ότι σε αυτή τη μια εβδομάδα που είναι στην ομάδα φάνηκε η δουλειά που έκανε σε αυτό το διάστημα. Έτσι για εμάς ο βαθμός είναι χρυσός.
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι, στην Θεσσαλονίκη, που είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε άλλο σε αυτό το αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι τελείωσε και νομίζω ότι είμαστε κερδισμένοι από το βαθμό, γιατί η εικόνα μας δεν ήταν καλή και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στη Δόξα. Εμείς με δουλειά, έχουμε χρόνο μπροστά μας να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει.
Θέλω να πιστεύω ότι αν δούμε τη βαθμολογία και έτσι όπως είναι οι ομάδες, μας είναι πολύ δύσκολο να τερματίσουμε από πέμπτοι έως όγδοοι. Εμείς παιχνίδι με το παιχνίδι θα κάνουμε την καλύτερη μας προσπάθεια και αν είμαστε λίγο τυχεροί θα μπούμε μέσα στη δεκάδα».

 

 

 

Αντώνης Ηλιάδης (ποδοσφαιριστής Ηροδότου) 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα, χρειαζόμασταν τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, που κρατήσαμε το μηδέν. Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 90'να πετύχουμε ένα γκολ, να τελειώσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Ξεπερνάμε αυτή τη στιγμή το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε για να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Πολυμέσα

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.