Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 16:11

Aλλαγή ημέρας και ώρας στον αγώνα Δόξα Δράμας - Πλατανιάς ...υπο το φως των προβολέων !!

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή ημέρας και ώρας είχαμε στην αναμέτρηση Δόξα Δράμας - Πλατανιάς , ο οποίος ήταν προγραμματισμένος σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα να διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή 24/2.

Εντούτοις με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα γίνει μια ημέρα νωρίτερα ...δηλαδή Σαββατο 23/2 και ώρα 18:00 μ.μ. .....υπο το φώς των προβολέων.....κάτι που είχε να συμβεί απο τον φιλικό αγώνα του περασμένου Αυγούστου ανάμεσα στους ''Μαυραετούς'' και τον Ηρακλή....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της F.L.....

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 – ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 18.00.

Επίσης, ο τηλεοπτικός αγώνας της 20ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League μεταξύ των ΠΑΕ Κισσαμικός – ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, με ώρα έναρξης 17.00.

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.