Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δράμας και με το οποίο καλεί τους Δραμινούς προπονητές να παρακολουθήσουν την Αναθεωρητική Σχολή Ταυτοτήτων Τριετίας !!!Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 21:10

Ανακοινώσεις της ΕΠΣ Δράμας !

Γράφτηκε από τον
Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας περί των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων .....
Ακόμα ένα σαββατοκύριακο ....το τελευταίο πριν την επίσημη πρεμιέρα των τοπικών πρωταθλημάτων....πέρασε όπου πραγματοποιήθηκαν αρκετά φιλικά τεστ προετοιμασίας ανάμεσα στις δραμινές ομάδες.... Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του τριημέρου....
Aνακοινώθηκαν απο την Ε.Π.Ο. , η συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργο Χατζησαρόγλου να αναλαμβάνει Πρόεδρος του Ποδοσφαίρου Γυναικών και των Εθνικών ομάδων Γυναικών !!!
Η μεγάλη στιγμή για όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Δράμας έφτασε...... Παρακολουθείστε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017 απο τις 18:30  LIVE   την εξέλιξη της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας .....ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας θα αναρτηθούν τα προγράμματα των πρωταθλημάτων .....
Ανακοινώθηκαν απο την ΕΠΣ Δράμας , οι καταρτισμοί των τοπικών πρωταθλημάτων για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 .... Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και ....ποιες δεν θα προσέλθουν τελικά για να αγωνιστούν.... Αναλυτικά....:
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 22:05

"ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ" !

Γράφτηκε από τον
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας και με την οποία τοποθετείται για το θέμα της Δόξας Δράμας ... Αναλυτικά :
Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο ...το προτελευταίο πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς ....(το επόμενο Σαββατο 2/9 θα διεξαχθεί το super-cup ...και στις 9 Σεπτεμβρίου αρχίζει η Α΄κατηγορία) είχαμε φιλικά τεστ ανάμεσα στις ομάδες της ΕΠΣ Δράμας και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων ....
Ακόμα μια μέρα ποδοσφαιρική η Τετάρτη 23 Αυγούστου με αρκετά φιλικά τεστ ανάμεσα στις ομάδες της ΕΠΣ Δράμας που προετοιμάζονται εν'όψει των επίσημων υποχρεώσεων σε δύο εβδομάδες περίπου.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων είναι τα εξής :
Σίγουρα πρόκειται για μια ιστορική απόφαση της ΕΠΣ Δράμας ....της οποίας μάλιστα αξίζουν συγχαρητήρια που τόλμησε το βήμα παραπάνω.....και ευκαιρία να δημιουργηθούν ομάδες που θα μπορούν ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής ή νεαροί ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ... όπως γίνεται σε όλα τα αναπτυγμένα πρωταθλήματα του κόσμου....!!!! Έτσι πλέον ομάδες των ανωτερων πρωταθλημάτων (Εθνικών κατηγοριών ή της Α΄ΕΠΣ Δράμας ) πλέον θα μπορούν να έχουν δεύτερη ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ....(όπως ακριβώς συμβαίνει στην  Ισπανία όπου  όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δεύτερη ομάδα.....Μπαρτσελόνα Β΄, Ρεάλ Β΄, Ατλέτικο Β΄.....κ.ο.κ...) !!!! Ευχής έργο λοιπόν είναι να…
Σελίδα 1 από 11

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972