Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ ,οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ , την ερχόμενη Κυριακή 25/2 και ώρα 15:00 μ.μ. .... Στον αγώνα ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ όπου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για την δραμινή ομάδα ορίστηκε ο κ. Μιχούλιας  της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Νέστος Χρυσούπολης όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Ραβίκαλη.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την FOOTBALL LEAGUE  οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου.... Στον εκτός έδρας αγώνα της Δόξας Δράμας στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγ. Καρδίτσας ορίστηκε ο κ. Μπλούνας της ΕΠΣ Μακεδονίας .... Αναλυτικά :
Επιστροφή στην πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου μετά την διακοπή του κυπέλλου  και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ορισμούς των διαιτητών.....
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/02) τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 17ης στροφής της Football League.   Τον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (Κυριακή 18/2 , 15:00 , ΕΤ-3) ορίστηκε να διευθύνει ο Κρητικός  κ. Σωτηριάδης της ΕΠΣ Λασιθίου ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Κοτσάνη που ορίστηκε 4ος διαιτητής στον αγώνα Βέροια -Παναιγιάλειος και τον κ. Κουβαλάκη που ορίστηκε 2ος βοηθός στην αναμέτρηση Άρης - Αναγ. Καρδίτσας ... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο 10-12 Φεβρουαρίου 2018.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Σπάρτη ορίστηκε ο κ. Μανούχος της ΕΠΣ Αργολίδας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Τσακίρη που ορίστηκε βοηθός διαιτητής στην αναμέτρηση Αιγινιακός-Εργοτέλης  Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την  Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου καθώς και των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου ...... Αναλυτικά : 
Μεγάλη τιμή για την Δραμινή  διαιτησία και τον εκπρόσωπο της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς  ο Δραμινός  βοηθός της Super League, Γιώργος Χατζηνάκος , ορίστηκε να αγωνιστεί στο Διεθνή φιλικό αγώνα Νέων U-19 Εθνικής Ελλάδας – Εθνικής Ουκρανίας, την Πέμπτη 22/2 και ώρα 15:00 στο "Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο".Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ.Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς, με Α΄ βοηθό τον κ.Σάββα και Β΄ βοηθό τον κ.Χατζηνάκο από την ΕΠΣ Δράμας.4ος ορίστηκε ο κ.Φωτιάδης Φώτιος από την ΕΠΣ Καστοριάς.
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου .... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στις Σέρρες με αντίπαλο την Καρπερή ορίστηκε ο κ. Λυμπούδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Κοτσάνη που ορίστηκε στο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ Καβάλας και Σκουτάρεως όπου θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Χασιώτη ενώ στον αγώνα Χρυσούπολης - Άβατου ο κ.Οικονομίδης ορίστηκε ως 2ος βοηθός..... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ - αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Απο αυτό το σαββατοκύριακο υπάρχει νέα ώρα έναρξης των αγώνων που θα αρχίζουν πλέον στις 15:15 μ.μ.!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE .... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα ορίστηκε ο κ. Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Παπαδάκη .... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Football League είναι:
Σελίδα 1 από 23

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972