Ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους ..... Πλέον το ζευγάρι του μεγάλου τελικού είναι γνωστό .....και έτσι το βράδυ της 25ης Μαρτίου υπο το φως των προβολέων η Α.Ε. Καλαμπακίου (νικήτρια του 6ου ομίλου) και ο Γ.Σ. Προσοτσάνης (νικητής 7ου ομίλου) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο!!!!! Στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής τώρα , η Α.Ε. Καλαμπακίου ''έριξε'' στο καναβάτσο τον Πανδραμαϊκό και μάλιστα μέσα στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας με σκορ 0-1 χάρη σε τέρμα του Καλατζίδη στο 79ο λεπτό. Στον…
Παρακολουθείστε  στο παρακάτω VIDEO  την συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης Γ.Σ. Προσοτσάνης και Δόξα Βώλακα (1-0) για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας . Μιλούν οι κ.κ. Γιώργος Λάλας (προπονητής Προσοτσάνης) και Στράτος Κονταξής (προπονητής Βώλακα)....
Πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου η Προσοτσάνη νίκησε με σκορ 1-0 την σκληροτράχηλη Δόξα Βώλακα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου (για 2η συνεχόμενη χρονιά )  ενώ στον 1ο όμιλο ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με σκορ 0-4 μέσα στο Νευροκόπι επί του τοπικού Ακρίτα που παρατάχθηκε με  εφτά (8) νεαρούς στην σύνθεση της !!!
Πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου η Προσοτσάνη νίκησε με σκορ 1-0 την Δόξα Βώλακα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου ενώ στον 1ο όμιλο ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με σκορ 0-4 μέσα στο Νευροκόπι επί του τοπικού Ακρίτα που παρατάχθηκε με  εφτά (7) νεαρούς στην αρχική ενδεκάδα!!! Πλήρες ρεπορτάζ αργότερα απο τους αγώνες ...
Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σαββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 , η 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου στις 15:15 μ.μ. , στον 1ο όμιλο ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου θα υποδεχθεί τον Πανδραμαϊκό ενώ στον 2ο όμιλο η Προσοτσάνη υποδέχεται τον Βώλακα στο ''ματς της ημέρας''!!!! Ας πάμε όμως να δούμε πως έχει η κατάσταση στον κάθε όμιλο και ποια είναι τα σενάρια που υπάρχουν για την θέση που οδηγεί στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου !!!! Αναλυτικά : 
Στις 10  Φεβρουαρίου 2018 , ημέρα Σαββάτο και ώρα 15:15 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά  η 2η αγωνιστική του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας . Οι αγώνες που υπάρχουν στο πρόγραμμα της ημέρας είναι :
Δείτε στο παρακάτω video  τις δηλώσεις ανάμεσα στον προπονητή των Αμπελοκήπων (Γιάννης Ιωαννίδης) και Προσοτσάνης (Γιώργος Λάλας) μετά τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας μεταξύ Αμπελοκήπων και Προσοτσάνης (0-1)!!!
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5/12 η κλήρωση των δύο ημιτελικών ομίλων στο κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας . Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί σε τρείς μονούς αγώνες για τον κάθε όμιλο και ο πρώτος της βαθμολογίας απο κάθε όμιλο θα κατακτήσει το ''πολυπόθητο'' εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι και το πλήρες πρόγραμμα (η 1η αγωνιστική κατα πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 30/12) των αγώνων έχει ως εξής :
Ώρα κλήρωσης για το κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας σήμερα Τρίτη 5/12 (19:00 ) με την κλήρωση της 5ης φάσης και την συνέχεια των δύο ομίλων όπου οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν και το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης .... Στην κληρωτίδα λοιπόν θα μπουν :
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ομίλων στο κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου συνολικά σημειώθηκαν σε τρείς αγωνιστικές και σε 30 αγώνες συνολικά 11ο τέρματα. Παρακάτω δείτε όλα τα αποτελέσματα σε όλους τους ομίλους , τις τελικές βαθμολογίες , τους πίνακες των σκορερς ανα όμιλο και ποιοί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση :
Σελίδα 1 από 8

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972