Ανακοινώθηκε απο την Ε.Ε. / ΕΠΣ Δράμας , το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στο Κύπελλο Ερασσιτεχνών και η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής :
Με την 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων συνεχίστηκε το κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου σε δέκα αναμετρήσεις σημειώθηκαν 45 τέρματα .... Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , τους σκορερς , την βαθμολογία και την επόμενη τελευταία αγωνιστική ενώ σε νεότερο άρθρο θα μπορέσετε να δείτε όλα τα σενάρια γύρω απο την τελευταία αγωνιστική!   Για την ώρα η μόνη ομάδα που προκρίθηκε μαθηματικά απο σήμερα είναι η κάτοχος του τροπαίου  του θεσμού Γ.Σ. Προσοτσάνης....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ και μαθηματικά οι Φίλιπποι Δοξάτου , Αρης Φωτολίβους , Μέγ. Αλεξ. Αγίου Αθανασίου , Άρης Φτελιάς , Α.Ε. Κυργίων και Κεραυνός Μοναστηρακίου..... ενώ ''εκτός νυμφώνος''…
Με την 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου το κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15:00 μ.μ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων....
Ανακοινώθηκε απο την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας , το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο κύπελλο ερασσιτεχνών και η οποία θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :
Με μια άνετη νίκη (5-0) επί της Δόξας Κάτω Βροντού ...άρχισε η Προσοτσάνη την υπεράσπιση του στεμματός της...ως κυπελλούχου...για την 1η αγωνιστική των ομίλων της ΕΠΣ Δράμας .... Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το καθιερωμένο Post game  απο τον καλό φίλο και συνεργάτη της ORAGIASPOR-DRAMAS.GR αλλά και υπεύθυνου Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης Στέλιου Χάρταλη .... Αναλυτικά :
Με την φάση των ομίλων συνεχίστηκε το κύπελλο ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου σε δέκα (10) αναμετρήσεις σημειώθηκαν 36 τέρματα. Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η κάτοχος του τροπαίου Γ.Σ. Προσοτσάνης ξεκίνησε την υπεράσπιση του στέμματος της...με ''πεντάρα'' (5-0) απέναντι στην Δόξα Κάτω Βροντούς ενώ ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου υπέστη συντριβή απο τον ανανεωμένο..και πολλά υποσχόμενο Πανδραμαϊκό με σκορ 4-0 ...χάρη σε χατ-τρικ του Γιώργου Παυλίδη !!!! Στον Βώλακα η τοπική ομάδα πήρε την νίκη με σκορ 3-0 με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής ...σε ένα αποτέλεσμα που ''γύρευε'' εδώ και καιρό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ...ενώ στον άλλο αγώνα…
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των ομίλων στο κύπελλο ερασσιτεχνών της δραμινής λίγκας. Οι νέοι ορισμοί περιλαμβάνουν κάποιες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τους αγώνες του Σαββάτου 28/10 που είχαν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών... Αναλυτικά οι διαιτητές της Τετάρτης 1/11 είναι :
 Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας , το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στους ομίλους του κυπέλλου ερασσιτεχνών που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατο 28 Οκτωβρίου 2017 με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00 μ.μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής :
Η Α.Ε. Καλαμπακίου είναι τελικά η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους του κυπέλλου ερασσιτεχνών  της ΕΠΣ Δράμας μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αλιστράτης τον οποίο και νίκησε με το ευρύ σκορ 6-0. Οι δύο ομάδες που ξανασυνταντήθηκαν και το περασμένο Σαββατο στην Αλιστράτη για το πρωτάθλημα της Α´ ΕΠΣ Δράμας αναμετρήθηκαν αυτήν την φορά για το κύπελλο και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια για ανάλυση.... Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλέον το τελικό πρόγραμμα του 2ου ομίλου όπου θα συμμετάσχει το Καλαμπάκι....       2ος ομιλος 1η αγωνιστικη Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   Α.Ε. ΚΑΛΗΣ…
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Δράμας , η κλήρωση της 3ης και 4ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών . Στην 3η φάση θα διεξαχθεί μόνο ένας αγώνας ανάμεσα στην Α.Ε. Καλαμπακίου και τον Μακεδονικό Αλιστράτης , με τον νικητή να προκρίνεται στην 4η φάση όπου έχουν συγκροτηθεί πέντε όμιλοι των τεσσάρων ομάδων . Στην φάση των ομίλων τώρα , προκρίνεται η πρώτη ομάδα καθώς και η καλύτερη δεύτερη . Αναλυτικά οι πέντε όμιλοι καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων....:
Σελίδα 1 από 8

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972